2011. március 22., kedd

Végre itt a Tavasz

    Már nagyon vártuk, és tegnap óta virágzással, napsütéssel megérkezett a tavasz. A múlt héten a kislányom is megérezhetett a tavasz előszeléből valamit, mert amikor délután bementem érte az oviba, az óvónéni boldogan közölte, hogy Eszter megkérte őt, hogy írja le amit mond. Nos egy tavasz váró versike lett belőle, mindenki nagy meglepetésére. Nagyon büszke vagyok, és azt gondolom, hogy az óvónénink is az, mert kitűzte az óvoda faliújságára Eszter versikéjét.
    Tegnap is és ma is délután kint dolgoztunk a kertünkben. Idén kicsit korábban kezdtünk neki a rendezgetésnek, takarításnak, átalakításoknak. Nagyon nagy elképzeléseink, terveink vannak, de még nem tudom, hogy mit tudunk majd végrehajtani. Minden esetre néhány dolognak már nekikezdtünk. Vettünk csodasövényt és már jó sokat el is ültettünk, de még mindig van kb. 100 tő. Erdőkertesi barátainknál néhány éves már és ha csak fele olyan jól sikerül mint nekik, már nagyon boldog leszek.


Miközben kint dolgoztam a kertünkben apukámmal, szépen sütött a nap, kinyíltak a krókuszok. Ez pedig azonnali felhívás volt számomra, hogy fotózzam le őket. Így hát melegedjen lelketek-e néhány kedves virág látványától!

1 megjegyzés:

  1. Szia Lala,

    gratulálok Eszternek, nagyon tetszik a verese, igazi kis költő lélek:)!
    A virágok szintén nagyon szépek!
    Örülök, hogy megosztottad velünk blog olvasókkal, szebben indult a napom.
    Köszönöm!
    Kriszta

    VálaszTörlés

Ide írjál, ha véleményed van a bejegyzésről!