2013. augusztus 11., vasárnap

Remek hétvégénk volt

 Ezen a hétvégén minden jól sikerült. Sajnos ezen a nyáron nem sokszor fordult elő, hogy problémák, betegség, vagy bármi egyéb meg ne zavarta volna a pihenésünket. Persze most nem kezdek panaszkodni....  Pénteken meló után (igen, hál Istennek ezen a héten már voltam dolgozni, mert kiírtak, vége a betegállománynak) anyukámékkal meg Bencikémmel az egyik legmelegebb nyári délutánt medencénkben töltöttük.


A fürdőzés után elkocsikáztunk Eszterért Váchartyánba, ahol a hittan tábor zárónapját tartották. Eszter nagyon jól érezte magát a táborban. Sokat tanult, kreatívkodott,  mindenféle kis ajándék tárgyakat készített. A felügyelők is nagyon kedvesek, nagyon megkedvelték Esztert.




Péntekről szombatra virradóan megérkezett a várva-várt hideg front, ami hozzánk sajnos csak hidegebb, szelesebb levegőt hozott, esőt viszont nem. Délelőtt bekocsikáztunk Nagyushoz, hogy együtt töltsük és ünnepeljük a névnapját. Nagyából ebédig szakadt az eső, mivel ez nem nagyon kirándulós idő, úgy döntöttünk meg nézünk valamit az egyik plaza mozijában.
3D mozizás a hozzá való szemüvegben :-)
Ebéd után kora délután kisütött a napocska és kiváló kiránduló idő kerekedett. Nagyot sétáltunk a Római Parton, ahol kicsit kiélhettem fotózási vágyaimat. Leginkább gyermekeimet fotóztam, mint azt alább láthatjátok.






Csokifagyi



Anya és Lánya (Nagyus és Orsi)
    Vasárnap, az-az ma, itthon Grilleztünk ebédre csirkecombokat, Orsi készített remek vegyes zöld salátát. Ebéd után még egy rövid kis szunyálás is kijutott nekem. Mikor a nap már nem sütött oly nagyon egy órácskát fürödtünk. Nagyon kellemes volt a víz. Kicsit olyan érzésünk volt mintha a medencénk vize melegebb lenne mint a levegő. 





Vacsora után Eszterrel elmentünk bringázni (van némi súlyfelesleg rajtunk :-) Annak ellenér, hogy kicsi-lányom esett egy nagyot a bringával (szerencsés esés volt) elég jól esett a mozgás.




Ritka fotók egyike. Én vagyok látható rajta és Eszter lányom készítette.



4 megjegyzés:

  1. A gyerekeidről a Rómain készült képek tetszettek a legjobban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,
      a Római partra vittem magammal a Canon gépemet az összes többi fotót a mobilommal készítettem.

      Törlés
  2. Klassz fotók. A Család "szentsége".:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komoly különbség van a http://cerezovilaga.com/2013/08/13/a-csalad-szentsege/ című bejegyzésedben látható fotó és az én fotóim között de az indíttatást értem és köszönöm.

      Törlés

Ide írjál, ha véleményed van a bejegyzésről!