2013. november 12., kedd

Ráckeve


  Egyszer már töltöttünk néhány napot itt Ráckevén akkor a Kék Duna wellness Hotelben, most pedig kipróbáltuk a Termálkristály Aqualandot. Abban a szerencsében volt részünk, (annyira nem is szerencse, mint inkább gondos szervezés) hogy a nagyus bevállalta erre a hétvégére a gyermekeinket és mivel barátainkkal Ádival és Zsuzsival voltunk wellnessezni és nekik a három fiukat szintén vállalták a nagyszülők, így igazi pihentető volt a kikapcsolódás.
  
-Szolgáltatás: 4* A szálloda szolgáltatásaira semmi rosszat nem lehet mondani
-Épület állapota: 2-3* 

Az épület sok helyen karbantartásra szorul, feltűnően sok falon van hosszú repedés.
Fontos megjegyeznem, hogy senki nem tudja miért, de renget sok légy volt mindenhol (szobánkban, étteremben, a wellness részlegeken...) A kaja kiváló és ami nekem tetszett, hogy igazi, Magyaros volt. A wellness részleg tiszta, kellemes és hangulatos. Szerintem összességében nézve jónak mondható szálloda, de csak jóindulatúan 4*
Szombaton sétáltunk sétáltunk egy nagyot a ráckevei piacon ami közvetlen a Duna partján van 
Zsuzsi, Ádi és Orsi
Ráckevei Református Egyházközség temploma
Zsuzsi és Orsi

Itt ért véget a piac
Vasárnap Csoda szép napkeltére ébredtünk reggel amit meg is örökítettem a szobán teraszáról.


Sajnos készülődnünk kellett, mert vége a hétvégének, de még reggeli előtt kipróbáltuk a szálloda külső medencéit és igazán jó volt, ugyanis csak mi négyen voltunk olyan elvetemültek, hogy korán reggel (szikrázó volt a napsütés de az ősznek megfelelően hűvös volt a reggel) kint a szabadban fürdünk novemberben. Nem fürödtünk sokat itt kint de az a néhány perc csodás nyugalommal és pár jó fotóval hagyott emléket nekünk.
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ide írjál, ha véleményed van a bejegyzésről!